Kandidaten

Wij helpen jou bij het vinden van een opdracht

Voor de meeste zzp’ers is het vinden van een passende opdracht uitdagend. Je bent een vakspecialist die zichzelf al meerdere malen heeft bewezen. Het recruitmentproces daarentegen is een vak apart. Wij kunnen je hierbij helpen.

Wat kun je verwachten?

Wij beschikken over een groot netwerk van opdrachtgevers die op zoek zijn naar interim specialisten. Ook voor bedrijven is het recruitmentproces intensief. Wij nemen dit proces daarom zoveel mogelijk uit handen van de opdrachtgevers.

Wij zorgen dat de persoon achter het CV op de juiste manier wordt gepresenteerd. Je softskills spelen hierin een hele belangrijke rol. Door middel van een bewezen screeningsmethode, weten wij jouw persoonlijke kenmerken en communicatiestijl naar voren te brengen. Hiermee kunnen wij de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever verbinden.

Wij helpen jou bij het vinden van de baan die bij je past

Je hebt meer kwaliteiten dan jouw CV aangeeft. Deze kwaliteiten zijn moeilijk te verwoorden op papier. Daarom zorgen wij ervoor dat door middel van bewezen methodieken de persoon achter het CV duidelijk naar voren komt.

Wij willen dat jij met plezier naar je werk gaat. Daarom kijken wij verder dan de functieomschrijving om de juiste match te kunnen vinden.

Wil jij weten welke mogelijkheden Employ Yourself jou te bieden heeft?

Wij willen graag vrijblijvend kennis maken met jou

    Upload je CV in PDF bestand

    Hoi, ik ben Jermaine. Vul hier je gegevens in of bel mij op 06 – 14 44 68 60

    Jermaine-Employ-Yourself