Kenniscentrum – Blogs

Inspiratie-Employ-Yourself
Marketing & tips voor sollicitanten

Marketing & tips voor sollicitanten

Sinds 2020 ben ik binnen het recruitment bureau Employ Yourself verantwoordelijk voor de marketing en online zichtbaarheid. Om succesvol marketing te doen, moet je een strategische aanpak hebben. Dit wordt vaak over het hoofd gezien.

Jermaine Maaijen over zijn reis naar Gambia.

Jermaine Maaijen over zijn reis naar Gambia.

Een goedlopend bedrijf, een fijne en gezonde familie en een positieve kijk op het leven. Jermaine Maaijen, oprichter van Employ Yourself, mag van geluk spreken: hij heeft het allemaal. Hij omschrijft zichzelf als ‘iemand die altijd wil geven’ en vanuit Employ Yourself doet hij dat door de Jamorai Gambia Foundation te steunen. In dit interview deelt hij zijn bijzondere verhaal over zijn liefde en connectie met Gambia.

Employ Yourself steunt Jamorai Gambia Foundation

Employ Yourself steunt Jamorai Gambia Foundation

Jamorai Gambia Foundation is een non-profit organisatie die zich inzet voor het ondersteunen van gezinnen, scholen en klinieken in Gambia en het opzetten van water- en landbouwprojecten. In een interview met Employ Yourself vertelt Lamin (contactpersoon) meer over de stichting.

Interim Specialist vs Vaste Medewerker

Interim Specialist vs Vaste Medewerker

Het aantal mensen dat werkt als interimmer groeit de laatste jaren snel. Vaak wordt gezegd dat voor interimmers de afwisseling in werkzaamheden en vrijheid de belangrijkste drijfveren zijn achter de keuze voor een interimcontract. Interimmer versus werknemer; wat is er eigenlijk beter voor uw bedrijf?

Femke Wijma over haar stap naar zelfstandig finance professional

Femke Wijma over haar stap naar zelfstandig finance professional

De ambitieuze Femke Wijma (32) heeft begin dit jaar de stap genomen om voor zichzelf te beginnen als business controller en finance manager. Met ruim veertien jaar relevante werkervaring bewijst zij dat je nooit uitgeleerd bent en je ook zeker niet het voor de hand liggende pad hoeft te volgen om succesvol te worden.

Hard skills vs Soft skills

Hard skills vs Soft skills

Er zijn twee soorten vaardigheden die aan de orde komen op je cv: hard skills en soft skills. Werkgevers zijn in de meeste gevallen op zoek naar kandidaten met een combinatie van beiden. Wanneer je solliciteert naar een baan is het daarom slim om zowel de hard als soft skills te benoemen in je cv.

Joël Prat over het bepalen van je eigen koers

Joël Prat over het bepalen van je eigen koers

Zekerheid en vastigheid leken toch de factoren waardoor de meesten in hun routine wilden blijven zitten. Ik wilde mijn toekomst niet laten afhangen van angst. Ik wilde zelf mijn salaris bepalen, meer vrije tijd en de regie over wanneer en waar ik werkte.

10 tips om jouw sollicitatie te laten slagen

10 tips om jouw sollicitatie te laten slagen

Solliciteer je op een vacature, dan kan het zijn dat er tientallen andere kandidaten zijn die óók reageren op de job. Wil je jouw kansen op een succesvolle sollicitatie vergroten, dan zul je dus extra je best moeten doen om op te vallen. In deze blog vind je 10 tips waarmee je jouw kansen op een succesvolle sollicitatie kunt vergroten.

Beleggen in Vastgoed

Beleggen in Vastgoed

Dit is waarom jij zou moeten Beleggen in VastgoedVastgoed blijkt een veilige manier te zijn om je geld te investeren én een passief inkomen op te bouwen. Maar hoe start je? Wij hebben Mark van der Pol, expert op het gebied van beleggen in vastgoed, om hulp gevraagd. Hieronder bespreken wij een aantal voordelen en handige tips die jou op weg kunnen helpen naar je eerste beleggingspand. Wat is vastgoed? Allereerst is het belangrijk om te weten wat het begrip ‘vastgoed’ nu eigenlijk inhoudt....

Dorien Kaasjager-Bevers

Dorien Kaasjager-Bevers

Na jarenlang in loondienst diverse consultancy en HR eindverantwoordelijke rollen te hebben vervuld, besloot HR en Changemanager Dorien Kaasjager-Bevers in 2021 als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Ze vervult nu de rol van HR Business Partner bij RNHB, dé vastgoedfinancier van Nederland. Wat zijn voor haar de voordelen van het zelfstandig ondernemen? Hoe gaat zij om met de onzekerheden van het ondernemen en welke tips heeft zij voor iemand die op het punt staat om ZZP’er te worden?...

Ben jij ondernemer en wil je meewerken? Vul je gegevens in.