Kenniscentrum – Video’s

Inspiratie-Employ-Yourself

Kimberley Maynard

 Kimberley Maynard heeft een verleden in de financiële wereld. Ze heeft jarenlang gewerkt binnen verschillende banken. Inmiddels is ze ruim 3,5 jaar ondernemer en oprichter van het bedrijf MAYFORCE.

TJ Marshall

Na ruim 11 jaar bij het software bedrijf AFAS te hebben gewerkt, besloot TJ om met drie collega’s zijn eigen koers te varen. Samen richtte ze het bedrijf VOXTUR op waarbij ze bedrijven helpen om AFAS Software te implementeren en te optimaliseren.

Mounia Houari

Mounia is een enthousiaste onderneemster die met haar bedrijf groei-IT vernieuwing brengt in de IT-branche. Ze heeft zich ontwikkeld van een onzekere introverte jonge dame tot een zelfverzekerde vrouw, die kansen pakt en uitdagingen aangaat.

 

Mark Dongor

 Mark Dongor is een krachtige en vooral duidelijke spreker die graag kennis deelt. Dat blijkt uit zijn werkzaamheden als docent op diverse hoge scholen in Nederland. Kennis is potentiële macht.

Mark van der Pol 

Wil je de eerste stap in de wereld van vastgoed zetten, maar heb je geen idee hoe je moet beginnen? Mark verteld over beleggen in vastgoed.

Arjan Koopmans

Arjan is trainer, coach en auteur, maar vooral optimist. Hij is al ruim 35 jaar ondernemer waarbij hij op internationaal niveau bedrijven en personen heeft geholpen om het beste uit zichzelf te halen. 

Marko Bajić

In deze video spreekt Marko Bajić over het belang van videomarketing, wat de impact kan zijn op online video en hoe je hiermee voor kunt lopen op jouw concurrentie.

Richelle Maaijen

In deze video interviewen we Richelle Maaijen. Richelle is voedingscoach bij Healthy by Choice en tevens vrouw van Jermaine Maaijen.

Mark van der Pol

Mark deelt zijn ervaringen met het investeren in vastgoed en geeft adviezen over hoe je het kunt aanpakken. Daarnaast vertelt hij hoe hij recent, zonder inbreng van eigen geld een pand heeft kunnen aankopen.

Riccardo de Jong

Riccardo, de oprichter van PRIVER, deelt zijn visie op het gebied van chauffeursdiensten, zijn kijk op ondernemen en wat hij in zijn vrije tijd doet.

Rene Cooiman

Rene durft groot te denken én grote stappen te ondernemen. Dropshipping is zijn core business, daarnaast investeert hij in vastgoed. Vanuit het platform Ultimate Mastermind geeft hij online trainingen.

Larissa Kapnissakis

Larissa Kapnissakis verkocht een goed lopend bedrijf om te starten met haar nieuwe onderneming Toets-Mij.

Serkan Kilic

In deze video deelt Serkan, oprichter van Airturb zijn ondernemersverhaal bij Jermaine Maaijen in de auto.

Ben jij ondernemer en wil je meewerken? Vul je gegevens in.