Wij zijn Employ Yourself

Employ Yourself streeft ernaar om een gerespecteerde naam te zijn in de bemiddelingsbranche in Nederland door de persoon achter het CV centraal te zetten. Wij helpen mensen niet alleen aan werk, maar ook bij het bereiken van hun volledige potentie.

Interim Professional

Een interim specialist brengt kennis mee die hij heeft opgedaan bij verschillende organisaties. Dankzij deze ruime ervaring kan hij verantwoordelijkheid nemen voor complexe vraagstukken. Een ervaren interimmer is gewend om zelfstandig aan de slag te gaan en heeft weinig inwerktijd nodig. Wij helpen opdrachtgevers met het vinden van de juiste kandidaat. Iemand die zijn of haar vak verstaat maar die ook past bij de organisatie.

Wij kijken verder dan het CV

Bij Employ Yourself staat de kandidaat centraal. Hierin ondersteunen wij de kandidaat en doen wij er alles aan om een succes te maken van onze kandidaten. Dit begint bij het leren kennen van de persoon achter het CV.
Wij gebruiken de DISC methode binnen het recruitmentproces om onze kandidaten nog beter te kunnen screenen. Bij de DISC komen jouw softskills naar voren en kunnen wij kijken of het DNA van het bedrijf ook matcht bij jou als kandidaat.
Voor de opdrachtgever betekent dit dat hij direct een juiste indruk krijgt van jou als kandidaat. Voor de kandidaat betekent dit dat hij zich op zijn plek voelt en zijn maximale potentie kan benutten.

Helping people with their life and not just their job

Wij doen er alles aan om onze kandidaten zo goed mogelijk te ondersteunen op hun weg naar persoonlijke groei.
Employ Yourself helpt kandidaten niet alleen bij het vinden van de juiste baan, maar bij het bereiken van de persoonlijke potentie.
Om ons doel te realiseren faciliteren wij:

1. Coaching en begeleiding voor werkzoekenden en kandidaten in hun loopbaan en tijdens hun carrière;
2. DISC training en coaching om effectiever te communiceren;
3. Gerichte content creëren ter inspiratie en motivatie.

Oprichter

Jermaine Maaijen

Is een communicatief sterke, daadkrachtige verbinden. Hij heeft inmiddels ruim 10 jaar ervaring als ondernemer in de financiële branche.

Marketing Manager

Joël Prat

Is gespecialiseerd in marketing en zorgt voor de online zichtbaarheid van het bedrijf. Hij zet creativiteit snel om in visuele concepten.

HR Officer

Riccardo de Jong

Is servicegericht en zet zich in om zowel kandidaten als opdrachtgevers van dienst te zijn. Naast de dagdagelijkse operationele taken is hij continue bezig met procesoptimalisatie.